OM OSS

Printmax ble grunnlagt av 2014 av meg, Magnus Svarstad. Selskapet har siden oppstart importert varer fra kvalitetsleverandører i Polen og Kina, og har gjennom dette opparbeidet seg et stort nettverk i disse landene.

Når korona pandemien kom over oss økte prisene på munnbind med flere hundre prosent over natten. Vi antok at grunnen var problemer med produksjon, og ble derfor svært overrasket når vi sjekket tilgjengelighet og priser hos våre leverandører. Etter å ha tenkt oss nøye om bestemte vi oss for at billige munnbind var vår måte å hjelpe situasjonen på, og bestilte derfor et parti på en million munnbind fra en leverandør vi stolte på, og som har levert varer av høy kvalitet til oss tidligere. Dette er også samme leverandøren som leverer munnbind til flere av apotekene, LyncMed.

Vår forretningside er enkel; Vi skal tilby høykvalitets munnbind til en pris folk har råd til å betale.

Dette er vårt bidrag til dugnaden, og vi håper dette bidrar til å legge trykk på etablerte aktører slik at prisene for alle som har behov for denne varen går ned.

Magnus Svarstad

Daglig leder, Printmax AS, www.munnbindtilalle.no
hei@munnbindtilalle.no

SPØRSMÅL & SVAR

Er munnbindene trygge?

Munnbindene er produsert på verdens største fabrikk for munnbind, LyncMed. Produktet er CE-godkjent, og i norsk orginalemballasje.

Hele vårt produktark finner du her

Hvilken type munnbind leverer dere?

Alle våre munnbind er Type I medisinske munnbind.

Hva er forskjellen på Type I, Type II og Type IIR?

Type 1 er det som er anbefalt for privatpersoner i Norge. I korte trekk kan de forskjellige munnbindene på markedet kategoriseres på følgende måte:

  • Type I munnbind: Bør bare benyttes av pasienter eller andre personer for å redusere risikoen for spredning av infeksjoner. Type I munnbind er ikke beregnet for bruk av helsepersonell i et operasjonsrom eller i andre medisinske miljøer med lignende krav. (bakteriefiltreringseffektivitet >/= 95 %).
  • Type II munnbind: Kirurgisk munnbind. Type II-masker er kirurgiske munnbind med høyest filtreringsgrad. De er laget til bruk i kirurgiske og medisinske miljøer i helsevesenet.
    (bakteriefiltreringseffektivitet >/= 98 %).
  • Type IIR munnbind: Samme krav som type II, men munnbindet er i tillegg sprutbestandig.(bakteriefiltreringseffektivitet >/= 98 %).

Kilde: Legemiddelverket

Hvor lang tid tar levering?

Vi sender ut hver dag, og estimert leveringstid er 2-3 virkedager.

Hvordan bruker jeg munnbindene?

FHI har laget en informasjonsplakat om riktig bruk av munnbind som du finner her